Home
Wat we doen
Onze spelers
Wie we zijn
Nieuws
Wedstrijden
Speelschema
Sponsoren
Gastenboek
Contact

Nieuws

Standaard afbeelding voor nieuwsitems
Doneer actie voor Octopus te Sevenum

15 oktober 2018
Standaard afbeelding voor nieuwsitems
Charity wedstrijd Ester Fonds - World Master Team

11 oktober 2017
Afbeelding van World Master Team gaat samenwerking aan met Stichting Hart Voor Vrouwen
World Master Team gaat samenwerking aan met Stichting Hart Voor Vrouwen

20 juli 2017
 
 
 

Rob Geus (coach artiestenteam)

Presentator 
13 mei 2013
Presentator
Rob Geus 
(Rotterdam, 15 juli 1971)
is een Nederlandse kok en presentator. Vanaf 2002 presenteert Rob Geus De Smaakpolitie bij SBS 6. In dit televisieprogramma gaat hij horecagelegenheden bekijken en controleert hij de keukens op hygiëne en veiligheid. Als Rob Geus van mening is dat een restaurant of cafetaria voldoet aan de hygiëne-eisen, dan reikt hij 'De Smaakpolitie OK-sticker' uit. In de meeste gevallen is dat echter niet zo en blijft het bij advies hoe het beter kan. Bij restaurants waarbij de hygiëne echt zwaar te wensen overlaat reikt hij een T-shirt uit, waarop staat: 'Hier word ik niet vrolijk van', een uitspraak die Rob Geus al vanaf het eerste seizoen veel gebruikt. Een andere bekende uitspraak van Rob Geus is 'Volstrekt kansloos!'. Rob Geus heeft een aantal stokpaardjes, waarvan het schoonhouden van de deurrubbers van een koelkast en het labelen van bakjes de belangrijkste zijn.

Behalve horecagelegenheden bezoekt Rob Geus sinds enige jaren ook studentenhuizen. De misstanden op hygiënegebied in de studentenhuizen zijn vaak enorm, tot grote ergernis van Rob Geus.

Het programma Smaakpolitie scoorde in 2007 gemiddeld bijna 1 miljoen kijkers.

In het najaar van 2008 maakte Rob Geus reclame voor Stichting Promotie Kalfsvlees en presenteerde hij, samen met Alberto Stegeman, het programma Red Mijn Vakantie!, om horrorvakanties alsnog op te lossen. Ook deed hij mee aan Ranking the Stars, een programma van BNN. Op 4 september 2010 opende Rob Geus een pannenkoekenrestaurant in Maastricht