Home / Nieuws / 50-jarig bestaan vv ASC’62 – Dalfsen

50-jarig bestaan vv ASC’62 – Dalfsen


Op 3 juli 2012 bestond vv ASC?62 om precies te zijn 50 jaar. Vele festiviteiten zijn dit jaar al georganiseerd rondom het jubileum van de dalfser voetbalclub v.v. ASC?62, met als klap op de vuurpijl het druk bezochte jubileumfeest op 9 juni j.l. Op deze feestavond was het een weerzien was van oude bekenden die samen met de huidige generatie de voetjes van de vloer dansten onder leiding van de huisband ?Blauband? en feestband ?Fragment?.


Gezien het feit dat vv ASC ?62 in het dagelijks leven volledig in het teken staat van voetbal, zal het jubileumjaar ook op deze sportieve wijze beƫindigd worden. Als afsluiting volgt een wedstrijd van ASC?62 tegen oud-internationals op vrijdag 31 augustus, om 19.30 op sportpark Gerner te Dalfsen. Een wedstrijd tussen de helden van vroeger, onder leiding van coach Guus Haak en Joop van Daele, en de helden van nu. Na afloop van de wedstrijd is er een knallende feestavond (vrij toegankelijk) met dj Klaas-jan Askes, waarbij ook de gelegenheid is om een praatje te maken met de oud-spelers. De entree bedraagt 5euro en is ten behoeven van een goed doel. Toegang t/m 12 jaar is vrij. Tevens zijn het jubileumboek en de jubileumcd deze avond verkrijgbaar. Vanaf 18.30 is het sportpark open zodat u rustig een mooi plekje kunt zoeken. Het jubilerende ASC?62 uit Dalfsen sluit haar 50-jarig jubileum feestelijk af met een wedstrijd tegen het Woldmaster team bestaande uit oud-profvoetballers.

Op vrijdagavond 31 augustus klonk het beginsignaal op sportpark Gerner waar zo?n 350 belangstellenden de wedstrijd gadesloegen. Voor deze gelegenheid waren o.a. Glenn Helder, Jack de Gier en Bart Latuheru naar Dalfsen gekomen. De 0-1 kwam op naam van de oud international Jack de Gier. Glenn Helder liet zien dat ondanks zijn leeftijd hij het voetballen nog niet verleerd was en bediende het publiek met mooie acties. In de tweede helft zag het publiek een scherper ASC, wat door doelpunten van Bas Klei, Bas Boeve (2x) en Harold Pierik orde op zaken stelde. Eindstand 1-4 voor de Dalfsenaren Na het fluitsignaal was het tijd voor de feestavond onder muzikale begeleiding van dj Klaas Jan Askes. Onder het genot van een hapje en drankje werd de wedstrijd nog eens uitvoerig geƫvalueerd. Met deze afsluiting kan ASC?62 vol trots terug kijken op een succesvol jubileum jaar.

Top