Home / Onze spelers / Eric Jacott

Eric Jacott

Zanger Eric Jacott kwam op vroege leeftijd vanuit Suriname naar Nederland. Hij is opgegroeid tussen de muziek. Zijn zus Ruth Jacott behoort tot één van de meest populaire zangeressen van ons land. Door zijn roots niet zo verwonderlijk dat Eric inmiddels ook is uitgegroeid tot een begrip in de Muziek business.

Marcel Bogarde en Eric Jacott waren jarenlang de stuwende krachten achter de succesvolle formatie Timeless. Sinds enkele jaren zijn deze top entertainers actief als New Timeless. Eric en Marcel zijn dan ook absoluut geen onbekenden in de Showbizzwereld.

Ze kunnen inmiddels bogen op méér dan 15 jaar aan ervaring in de hectische Showbizz ! Hun uiterst professionele, internationaal georiënteerde show is slechts weinigen onbekend gebleven.

Voormalige voetbalmaatjes Eric en Marcel besloten jaren geleden hun voetbal te verruilen voor de microfoon en niet zonder succes. Gezegend met een stem als een klok bestormden de heren de nationale- en internationale podia.Een optreden in Henny Huisman’s ?Soundmix Show’ bleek baanbrekend en opende de weg naar nationale bekendheid. Miljoenen mensen kregen kippenvel tijdens hun sublieme uitvoering van één van de grootste successen van Tavares !Hierna was de weg naar de roem slechts kort. Hun debuutsingle ‘Where Is the Love’ behaalde in no-time de top 10 van alle vaderlandse hitlijsten. Nederland kon niet genoeg krijgen van de swingende en meeslepende muziek van de Rotterdamse boys. Met hun spetterende show in combinatie met hun krachtige persoonlijkheden brachten ze menigeen in katzwijm. Ontelbare Tv-optredens waren het logische vervolg op hun hitsuccessen. Van Nederland Muziekland tot het grote RTL4 ‘Zing Met Me Mee’ -festival van Gerard Joling, tot diverse kick-off optredens in grote stadions.Hun vele succesvolle optredens in het land zorgden ervoor dat de heren inmiddels zijn uitgegroeid tot een waar ?hot item’ in het discotheken – en bedrijfsfeestencircuit.

Top