Home / Onze spelers / Hanni Hanna

Hanni Hanna

Sterrenkapper van artiesten en Nederlands Elftal
Hannibal Hanna
(Amsterdam,)
kwam op jonge leeftijd in aanraking met het kappersvak. Met behulp van de lessen en adviezen van zijn ooms (zelf ook haarstylisten) maakte hij zich snel het kappersvak eigen en ontwikkelde hij een eigen stijl.

Al snel droomde hij van een eigen kapperszaak en nog voordat hij zijn kappersopleiding had afgerond, startte hij op 17-jarige leeftijd zijn eigen kapsalon. Locatie: in de schuur van zijn ouders. Zijn vernieuwende kapsels zorgden voor een snel groeiende klantenkring met daarin verschillende opkomende BN?ers. Vanwege het grote aantal klanten, werd de schuur snel te klein. Daarom opende Hanni in 2006 zijn eerste volwaardige kapsalon in Nieuw Vennep.

Vanaf de eerste dag heeft Hanni zich vol op zijn onderneming gestort. Door keihard te blijven werken heeft hij, natuurlijk geholpen door zijn enthousiaste medewerkers, Hanni Hair Creations gemaakt tot een succesvolle onderneming waar klanten graag over de vloer komen. Na enkele jaren bleek ook de vestiging in Nieuw Vennep te klein om het groeiende aantal klanten optimaal te kunnen bedienen. Daarom opende Hanni in 2011 zijn tweede kapsalon, ditmaal in Hoofddorp. In 2013 heeft Hanni de vestiging in Nieuw Vennep van de hand gedaan om zich volledig te richten op de grotere salon in Hoofddorp.

Ondanks de vele uren die Hanni in zijn onderneming steekt, maakt hij regelmatig tijd om zich in te zetten voor de maatschappij. Zo heeft hij belangeloos geknipt in verzorgingstehuizen, ziekenhuizen en op scholen. Daarnaast heeft hij meerdere evenementen georganiseerd voor verschillende goede doelen. Tegenwoordig geeft Hanni ook knipshows, workshops en gastcolleges om zijn vaardigheden en ervaringen te delen met anderen.

Zijn knipkunsten hebben Hanni in contact gebracht met de meest uiteen lopende mensen, maar in 2010 is een grote wens van Hanni in vervulling gegaan. Tijdens het WK in Zuid-Afrika heeft hij de wereldberoemde voetballer Diego Maradonna mogen ontmoeten. Hanni was in Zuid Afrika als vaste kapper van het Nederlandse elftal.

Hanni bewijst dat alles mogelijk is als je in jezelf gelooft en wil daarmee een voorbeeld zijn voor andere jongeren. Tot nu toe slaagt hij daar uitstekend in en leeft hij zijn droom!

Top