Home / Nieuws / World Master Team – FCV Venlo 30 augustus 2014

World Master Team – FCV Venlo 30 augustus 2014

Ter gelegenehid van renovatie Sportpark FCV Venlo
Op zaterdag 30 augustus 2014 werd door het World Master Team ter gelegenheid van de heropening van het sportpark van FCV Venlo een heropening wedstrijd gespeeld.

Door FCV Venlo was voor deze dag een vullend kinderprogramma georganiseerd welke al om 10.00 uur van start ging met een voetbal clinic die voor de keepers werd verzorgt door ex prof Hans Suiker, ex ADO, Fc Amsterdam en ruim 6 jaar doelman van het Nederlands Amateur elftal en houder van Keeperschool Hans Suiker te Delft en Dies de Korte.

World Master Team trad aan tegen een gelegenheidselftal van FCV Venlo (het standaard team speelde deze namiddag voor de KNVB Beker).

Het WMT stond deze middag onder leiding van RenĂ© Eijer die over de navolgende spelers beschikte; Raymond Bevelander – Berry van Aerle – Stan Valckx – Leo van Veen – Rob Landsbergen – Peter Houtman – Erik Franc – Hans Suiker – Jeremy Sno en verzorger Mike Scholte.

De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Dies de Korte.

Voor deze wedstrijd was lokaal voetbal bekendheid Harrie Heijnen naar het sportcomplex gekomen ondanks zijn gezondheid toestand wat ook een emotioneel weerzien had voor hem en zijn voormalige ex prof collega’s.

Direct na de aftrap was het FCV wat er geen gras over liet groeien en al in de 1e minuut de score opende. Het WMT probeerde zich te herpakken echter FCV bleef druk houden en scoorde in de 10e en 14e minuut waardoor er na een kwartier al een 3-0 stand was bereikt en vlak voor het rustsignaal werd nog de 4-0 op het bord gezet.

Na de rust was het WMT wat meer de combinatie zocht en FCV onder druk zette, echter viel op dat moment tegen de verhouding in de 5-0. Toch bleef het WMT het proberen en was het met name motor Stan Valckx die via een scrimage de 5-1 liet aantekenen.
FCV pakte de draad weer op en scoorde 6-1, echter het was Jeremy Sno die tegen het einde van de wedstrijd de zestien binnen liep en de eindstand van 6-2 op het boord liet zetten.

Na afloop werd er onder genot van een drankje en hapje nog lekker nagepraat over de wedstrijd en verhalen van vroeger. FCV Venlo bedankt voor de goede ontvangst en verzorging na afloop van deze wedstrijd. Chapeau