Home
Wat we doen
Onze spelers
Wie we zijn
Nieuws
Wedstrijden
Speelschema
Sponsoren
Gastenboek
Contact

Nieuws

Standaard afbeelding voor nieuwsitems
Doneer actie voor Octopus te Sevenum

15 oktober 2018
Standaard afbeelding voor nieuwsitems
Charity wedstrijd Ester Fonds - World Master Team

11 oktober 2017
Afbeelding van World Master Team gaat samenwerking aan met Stichting Hart Voor Vrouwen
World Master Team gaat samenwerking aan met Stichting Hart Voor Vrouwen

20 juli 2017
 
 
 

WMT en Sterrenfonds gaan samenwerken

Het Sterrenfonds geeft kinderen een steuntje in de rug... 
23 mei 2012
Het Sterrenfonds geeft kinderen een steuntje in de rug...
Het 'World Master Team' en het 'Sterrenfonds' gaan samenwerken. De twee stichtingen zetten zich beide in om goede doelen te steunen door geld beschikbaar te stellen. Dit jaar zal er nog een gezamenlijk initiatief genomen. Binnenkort zal er bekend gemaakt worden welk initiatief dit zal worden.
 

·  Foto onder Frans Bauer: op bezoek bij Kwadrant waar kinderen met een verstandelijke beperking wonen en naar school


Nog altijd zijn er in Nederland veel kinderen, die niet voluit kind kunnen zijn. Omdat ze ernstig ziek zijn. Omdat hun ouders niet voor ze kunnen zorgen. Omdat ze in financiële armoede leven. Of omdat hun ontwikkeling meer aandacht nodig heeft. Het Sterrenfonds steunt goede doelen en organisaties, die juist die kinderen een steuntje in de rug geven. Door tastbare wensen te adopteren en die zo snel mogelijk tot werkelijkheid te brengen. Of het nu om fietsen gaat voor kinderen in de bijstand, een speeltuin voor kinderen met een lichamelijke beperking of het inrichten van kinderkamers in een pleegzorgboerderij. Lees meer over onze activiteiten om kinderen in Nederland te ondersteunen op www.sterrenfonds.nl.


·  Foto links John Heitinga/John van den Heuvel: tijdens de bekendmaking dat John Heitinga Sterrenfonds Ambassadeur werdAmbassadeur John Heitinga zegt het treffend ?Het Sterrenfonds geeft me de kans kinderdromen uit te laten komen. Niet later, maar nu?. Helpt u mee om kinderen te laten stralen?


·         Foto rechts Frans Bauer/John van den Heuvel: Een feestje bouwen tijdens de vakanties van  Forever Fun voor kinderen die onder bijstandsniveau leven·         Foto links John Beerens: tijdens zijn bezoek aan Tante Lenie die vakanties organiseert voor kinderen met een handicap of ernstige ziekteContactgegevens:


Sterrenfonds


Regterweistraat 15G
4181 CE   WAARDENBURG


Postbus 64
4180 BB   WAARDENBURG


Telefoon:  +31 (0)418 576058
Fax: +31 (0)418 576059


Email: info@sterrenfonds.nl

Links