Home / Nieuws / Wedstrijd Haringvliet

Wedstrijd Haringvliet

Tegenstander was een gelegenheidselftal onder naam SOS (Stadse Oude Strijders) onder leiding van organisator Elco van Gurp.Coaches Joop van Daele en Guus Haak beschikte over de navolgende selectie; Berry van Aerle ? Rob Landsbergen ? Gerrie Muhren ? Leo van Veen ? Bart Latuheru ? Wout Holverda ? Arjan van der Plas ? Raymond Bevelander ? Hans Suiker ? Scott Calderwood ? Nick van Breemen ? Eric Frank en gastspeler Steven Goolen.

Deze wedstrijd stond ook weer onderleiding van Dies de Korte bijgestaan door peter van Linden en Ron Claessen.

Al snel werd duidelijk dat er twee elftallen op het veld stonden die qua leeftijd niet veel voor elkaar onderdeden alleen de SOS had een iets ruimere selectie dan het WMT dus kon de conditionele slag wel eens de doorslag gaan geven of toch routine en techniek.Al snel bleek dat het WMT de aanval zocht en de goalie van SOS uitprobeerde, dit resulteerde al in de 4e min als in de 0-1 door Eric Frank. SOS kreeg niet echt de gelegenheid om te herstellen en in de 6e minuut al de 0-2 door Rob Landsbergen, die nog een zijn visite kaartje afgaf door in 8e minuut de 0-3 Rob Landsbergen aan te tekenen.

SOS probeerde het wel maar goaltjes dief Nick van Breemen tekende in 11e 0-4 aan. Nu pakte SOS de draad toch wel op het wilde zijn trouwe aanhang ook niet teleurstellen echter het WMT begon wederom druk te zetten en de zestien van SOS was behoorlijk vol waaruit in de 24e minuut de 0-5 Steven Goolen viel.

De 1e helft werd na 30 stop gezet omdat men graag Elco van Gurp wilde bedanken, althans dat dacht hij, echter werd hij geridderd door de Burgemeester voor zijn verdienste niet alleen voor de club maar voor de gemeenschap in dit kleine dorp.

De 2e helft begon dan ook zonder deze jubilaris die de verkoeling maar zocht met drank en familie, echter Leo van Veen liet toch al weer in de 6e minuut zien waarom hij vroeger zo werd gevreesd en 0-6 was een feit. In de 11e was de 0-7 door Rob Landsbergen een feit.

Toch was SOS niet van plan zonder treffer het veld af te stappen en in de 16e minuut kon de aanhang uit zijn dak gaan de 1-7 was een feit. Het spel bleef lekker heen en weer gaan met enkele mooie hoogstandjes zoals de ingezette solo in de 23e minuut om de1-8 van Scott Calderwood te zien.In de 28e minuut was 1-9 door Rob Landsbergen een feit en het WMT ging door op jacht naar de dubbele cijfers die in de 32e minuut door good old Leo van Veen werd gerealiseerd 1-10.

Vlak voor het einde gunde het WMT het elftal van SOS de laatste goal en zo werd de eindstand van 2-10 bereikt in de 32e minuut. Al met al een leuke en sportieve pot voetbal, een jubilaris en veel gezelligheid na afloop.

`Op zaterdag 18 juni speelde het World Master Team als ex profs/Internationals t.g.v. 65 jarig jubileum tegen vv SNS te Stad aan het Haringvliet.