Home / Nieuws / Wedstrijd te Wadenoijen – 5 september 2015

Wedstrijd te Wadenoijen – 5 september 2015

World Master Team – vv Wadenoijen
Zaterdag 5 september 2015 Wadenoijen.

Ter gelegenheid van het 60 jarig jubileum van de vv Wadenoijen te Wadenoijen werd er door het World Master Tean – Artiestenelftal een wedstrijd gespeeld tegen de plaatselijke vv Wadenoijen.

Coach Joop van Daele en zijn assistent Rob Geus (Smaakpolitie) hadden de volgende spelers tot hun beschikking; Raymond Havelaar – Scott Calderwood – Wim Meutstege – Arjan van der Plas – Ben Wijnstekers – Sander de Kramer (De Wandeling) -Ronnie Oltshoorn -Jeremy Sno – Leo van Veen – Youri Petrov – Eric Jacott (New Timeless) – Wout Holverda – Charly Luske – Glenn Helder.

Ondanks de donkere luchten wisten we het tijdens deze wedstrijd zo goed als droog te houden en mocht het WMT de aftrap verrichten. Al snel bleek dat Wadenoijen een gelegenheidselftal had opgesteld met daarin zelfs enkele dames van het dameselftal.

Er zat dan ook leuk voetbal in de ploeg die het WMT direct onder druk zette en daarmee al snel succesvol was in de 4e minuut de 1-0 liet aanteken op het zojuist in gebruik genomen nieuwe scorebord.
Het WMT herpakte zich en trok het spel meer en meer naar zich toe, echter kwam het niet veel verder dan de rand zestien en duurde het tot de 16e min uut eer dat een aanval succesvol kon worden afgerond door Sander de Kramer die de 1-1 op het nieuwe bord liet zetten.

Bij Wadenoijen werden de mouwen opgestroopt en men scoorde direct de 2-1. Waarop het WMT via enkele mooie actie toch nog voor op 2-2 kwam door Youri Petrov, wat dan ook de ruststand was.
In de 2e helft een compleet nieuw Wadenoijen elftal, echter was het reeds in de 3e minuut van de 2e helft Jeremy Sno die met een mooi schot het WMT aan de leiding zette.

Vervolgens was het in de 15e minuut wederom Youri Petrov die scoorde en de 2-4 noteerde en vervolgens was het Glenn Helder die in de 23e minuut van de 2e helft nog de 2-5 scoorde met een strak schot vanaf de zestien meter.

Dit betekende ook de eindstand van deze wedstrijd die in goede banen werd geleid door Dies de Korte en bijgestaan door Peter van Linden