Home / Nieuws / World Master Team ‘Happy Children’- vsv Vreeswijk

World Master Team ‘Happy Children’- vsv Vreeswijk

WMT zet zich in voor Happy Children
Op vrijdag 11 september werd er om 19.30 uur te Nieuwegein een wedstrijd gespeeld die in teken stond van happy Children een organisatie die zich inzet voor kinderen in Roemeniƫ.

Voor deze gelegenheid had men de vsv Vreeswijk bereidt gevonden om haar terrein beschikbaar te stellen en werd er tegen een combinatie van 1e en 2e elftal spelers gespeeld.
Voor deze gelegenheid speelde het World Master Team in het tenue van Happy Children.
De wedstrijd werd door een goed opgekomen publiek gadegeslagen en het speelbeeld was dan ook aantrekkelijk.

Publiek werd op haar wenken bediend en het dan ook Vreeswijk war de leiding nam. En ondanks dat de spelers van het WMT – Happy Children naar elkaar ana het zoeken waren was het toch wat op viel dat Arjan van der Laan het middenveld goed controleerde en men over de vleugels aanvallend van de snelheid van Youri Petrov en Glenn helder probeerde te profiteren.

Vreeswijk slaagde er nog in om vlak voor het rust signaal een 2-0 stand op het bord te laten zetten.
Na rust ging het WMT – Happy Children team meer de aanval zoeken en het Jeremy Sno (The Lion King) die de aansluitende treffer verzorgde na een prachtige strakke pass van Arjan van der Laan.
Uiteindelijk ging er nu een golfend speelveld heen en weer en het publiek werd verwend met mooie en leuke acties maar bovenal veel doelpunten. Uiteindelijk verscheen er een einduitslag van 7-4 op het bord in het voordeel van de vsv Vreeswijk.

Top