Home / Nieuws / World Master Team – Ester Fonds

World Master Team – Ester Fonds

21 april 2014 Amstelveen
Ter gelegenheid van het feit dat het World Master Team haar 20 jarig jubileum dit jaar viert (1 juni 1994), het Ester Fonds in april 10 jaar bestaat en het de vijfde wedstrijd was tussen beide Stichtingen had organisator Charles Kint groots uitgepakt met een heuse Braziliaanse showband om zo ook het WK van dit jaar in Braziliƫ centraal te stellen dit alles onder het mom van Koning Voetbal.

Het WMT stond onder coaching van Joop van Daele en schikte o.a. over de navolgende spelers; keeper Raymond Bevelander, spelers; Scott Calderwood, Stan Valckx, Leo van Veen, Wim Meutstege, Youri Petrov, Charly Luske, Hans Suiker, Hanni Hanna, Danjil Tuhumena, Glenn Helder.

Bij het Ester Fonds wat onder coaching van Gerard van der Lem stond waren o.a. spelers als Andre Ooijer en Michel Kreek aanwezig maar ook Ajax team Manager Herman van Pinxksteren. Peter Scheltius, Ralf, Robert Leroy.

De wedstrijd stond on der leiding van scheidsrechter Dies de Korte.

Verzorger bij het WMT Johan Muhren en fotograaf Gino MacGillavry

Onder de inmiddels een lichte regenbui waren beide teams erg aftastend gestart en bleven beide teams zoeken naar openingen en met WMT goalie Raymond Bevelander werd aardig op de proef gesteld echter toonde hij zijn klasse en hield dan ook tot ergernis van team Ester Fonds de nul. Dit alles tot in de 24e minuut werd er door Ester Fonds een corner genomen en kopte Andre Ooijer in linkerbovenhoek de 1-0 binnen, deze stand bleef staan tot aan het rustsignaal.

Na de rust een zelfde beeld als in de eerste beide teams lekker de bal rond spelen en loeren op een kans, deze kwamen en wel als volgt, 9e minuut Ester Fonds Ralf 2-0, 15e minuut Ester Fonds Peter Scheltius 3-0, 22e minuut Ester Fonds Andre Ooijer 4-0, 23e minuut WMT Youri Petrov 4-1, 24e minuut WMT Youri Petrov 4-2 en in de 27e minuut Ester Fonds – Peter Scheltius 5-2 wat dan ook de eindstand werd.

In de pauze was er een prachtig optreden van de Braziliaanse showband en na de wedstrijd een optreden van o.a. Charly Luske met zijn band, Glenn Helder, Robert Leroy dit alles onder het genot van een drankje en hapje was het een gezellig samenzijn.