Home
Wat we doen
Onze spelers
Wie we zijn
Nieuws
Wedstrijden
Speelschema
Sponsoren
Gastenboek
Contact

Nieuws

Standaard afbeelding voor nieuwsitems
Doneer actie voor Octopus te Sevenum

15 oktober 2018
Standaard afbeelding voor nieuwsitems
Charity wedstrijd Ester Fonds - World Master Team

11 oktober 2017
Afbeelding van World Master Team gaat samenwerking aan met Stichting Hart Voor Vrouwen
World Master Team gaat samenwerking aan met Stichting Hart Voor Vrouwen

20 juli 2017
 
 
 

75-jarig bestaan vv F.I.O.S. - Achthuizen

 
11 mei 2013
Op 11 mei 2013 speelde het World Master Team als ex profs/Internationals ter gelegenheid van het 75 jarige jubileum een wedstrijd te Achthuizen tegen vv F.I.O.S.

Coach Joop van Daele  startte met de navolgende spelers; Raymond Bevelander ? Berry van Aerle ? Ben Wijnstekers- Peter Houtman- Arjan van der Laan ? Wout Holverda-Hans Werdekker-Youri Petrov-Erik Franc- Bobby Schoonens-Daan van Dinteren, reserve Hans Suiker.

De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Dies de Korte welke onder andere werd bijgestaan door de nieuw opkomende scheidsrechter Jan van Gurp uit Stad aan het Haringvliet


Na een fikse regenbui werd er door FIOS de aftrap verricht en startte meteen met de boel onder druk te zetten. Dit leverde al aardige kansen op en de WMT-goalie Raymond Havelaar had zijn handen vol. Ook het WMT trachtte de aanval op te zoeken en ondervond hinder van de sterke tegenwind.

Na enkele heen en weer aanval golfen was het WMT wat FIOS vast zette rondom haar eigen zestien meter gebied echter ging FIOS op de counter spelen en dit leverde met een uitval in de 9E minuut de 1-0.

Nu herpakte het WMT de wedstrijd en zette FIOS onder druk leverde enkele doelkansen op via peter Houtman, Arjan van der Laan en Erik Franc.

Wederom wist FIOS via een snelle counter het WMT op te zoeken dit keer pareerde Raymond de aanvallen echter na een scrimmage op het middenveld was her FIOS wat gelukkig op 2-0 kwam in de 19e minuut.

De gezichten bij de WMT-ers stonden op onweer en men ging een tempo hoger spelen waardoor er wederom druk op de FIOS goal gezet dit leverde enkele mooie acties op en een kopbal van Peter Houtman werd uit de kruising gekopt met een corner als resultaat. De corner werd keurig in de doelmond geplaatst maar niet geheel vlekkeloos weg gewerkt  waardoor Arjan van der Laan vanaf de rand zestien verwoestend uithaalde en iedereen verraste en de 2-1 in de 24e minuut op het bord liet zetten.

Nog vlak voor rust was het FIOS wat een goede en mooie aanval opzette en de ruststand op 3/1 bepaalde.

Na rust had het WMT de wind in de rug en probeerde de bal in de ploeg te houden echter bleek dat FIOS toch over veel jong bloed beschikte en het WMT bij kon houden en middels een mooie aanval over links en linksbuiten in de zestien met een bekeken schot Ray mond passeerde en de 4/1 op het bord plaatste wat uiteindelijk ook de eindstand beteknde.

Al met al een sportieve wedstrijd waarbij enkele aardige hoogstandjes van weleer waren te zien door Youri Petrov en Arjan van der laan maar ook een Wout Holverda met zijn passeer bewegingen en de uitstekende verdedigingskunsten van Berry van Aerle en Ben Wijnstekers-