Home
Wat we doen
Onze spelers
Wie we zijn
Nieuws
Wedstrijden
Speelschema
Sponsoren
Gastenboek
Contact

Nieuws

Standaard afbeelding voor nieuwsitems
Doneer actie voor Octopus te Sevenum

15 oktober 2018
Standaard afbeelding voor nieuwsitems
Charity wedstrijd Ester Fonds - World Master Team

11 oktober 2017
Afbeelding van World Master Team gaat samenwerking aan met Stichting Hart Voor Vrouwen
World Master Team gaat samenwerking aan met Stichting Hart Voor Vrouwen

20 juli 2017
 
 
 

World Master Team - Friends4Jef

19 augustus 2015 te Helelvoetsluis World Master Team - Friends4Jef 
8 september 2015
19 augustus 2015 te Helelvoetsluis World Master Team - Friends4Jef
19 augustus 2015 Nieuwenhoorn (Hellevoetsluis)

Woensdag 19 augustus was het World Master Team te gast bij de vv Nieuwenhoorn te Hellevoetsluis alwaar een wedstroijd werd gespeeld tegen Stichting Friends4Jef een vrienden team wat jaarlijks ter nagedachtenis aan Jef een gelegenheidswedstrijd speelt en dit keer volledig in het teken van KIKA stond.

De coach van het WMT Joop van Daele en zijn assistent Rob Geus (Smaakpolitie) beschikten over de volgende spelers;
Goalie's Raymond Bevelander and good old Hans Suiker en veldspelers Scott Calderwood - Ton Pattinama - Arjan van der Laan - Ben Wijnstekers - Nico Jalink - Bas Muijs - Jeremy Sno - Peter Houtman - Leo van Veen - Youri Petrov - Arent Jan Linde - Wout Holverda - Charly Luske.

Nadat parachutisten waren gelandt en de wedstrijdbal hadden afgeleverd kon zanger Ger Vos met 'You will never walk alone' de opening van deze wedstrijden doen en mocht Frieds4Jef de aftrap doen. Al snel werd dudielijk dat de jonge garde direct druk ging zetten en voornemens waren om zo snel mogleijk de wesstrijd open te breken. Het spel golfde aardig op en neer en wel werd duidleijk dat er sprake was jong tegen oud waardoor er toch wel meer balbezit was voor Friends4Jef. Dit resulteerde ook in de openingstreffer voor Friends4Jef en halverwege werd dan ook de tweede treffer genoteerd. Op enkele plaagstootjes kwam het WMT niet verder.
Ook de 2e helft leverde weer een druk van Friends4Jef op en men scoorde dan ook de 3e goal. Na he tinbrengen van Wout Holverda liet deze speler toch nog zien ondanks zijn ziekte een aardig schot te hebben en dit leverde voor velen enkele mooie acties op en het zelfs Wout Holverda die de 3-1 scoorde.

Dit was dan ook de eindstand van deze wedstrijd die centraal stond voor KIKA en weer onder leiding stond van scheidsrechter Dies de Korte bijgestaan door Peter van Linden en Ron Claessen