Home / Nieuws / Wedstrijd stichting Siem

Wedstrijd stichting Siem

In dit geval kon coach Rob Geus (De Smaakpolitie) over de navolgende spelers beschikken; Bas Muijs (Acteur/Presentator)-Hircham (Acteur/Youssef uit Onderweg naar Morgen)-Minoum Ouled Radi (Acteur Shouf Shouf Habibi)-Charly Luske (Musicalster)-Jeremy Sno (Acteur/Presentator) voetballers; Nico Jalink-BartLatuheru-Hans Werdekker-Arjan van der Laan-Rob Landsbergen-Wout Holverda-Hans Suiker-Nick van Breemen-Eric Frank en BN-er Hanni Hanna(kapper van o.a. het Ned XI).Deze wedstrijd stond weer onder leiding van scheidsrechter Dies de Korte bijgestaan door de assistenten Peter van Linden en Ron Claessen.

Met een frisse en stevige wind over het veld werd door het WMT afgetrapt en zocht men al snel de aanval op. Dit leverde enkel leuke acties op, echter SPS herpakte zich en begon ook lekker te combineren en stelde zo WMT-goalie Hans Suiker op de proef echter bewees deze weer zijn betrouwbaarheid.

Na 12 minuten was het Charly Luske die een corner op links mocht nemen en met een beetje wind in de rug nam hij deze snoeihard en gericht op de eerste paal verschalkte hij de goalie die verrast was dat de bal bij de 1e paal terecht over de grond kwam, en draaide zo binnen 0-1.

Het WMT ging nu toch proberen de boel onder druk te houden en probeerde zo de score verder uit te bouwen en ondervond af en toe een snelle counter van SPS echter was sluitpost Hans Suiker een zekerheidje deze 1e helft. Dat SPS de counter probeerde te benutten met vrij jonge aanvallers was al ondervonden echter laatste man Hans Werdekker vergreep zich in de 18e minuut aan een schouder en bracht zo zijn tegenstander tegen het gras, helaas wel binnen de 16 meter en dus een penalty. Deze gelijkmaker werd luidt ontvangen door het thuispubliek en men vierde de 1-1. Hierna bleef de strijdt gelijkwaardig opgaan.

In de 2e helft had coach Rob Geus enkele omzettingen gedaan bij het WMT en ging men toch nog meer op de aanval spelen en het Arjan van der Laan die goed doorging tot de achterlijn en de bal in de 7e minuut van de 2e helft goed voor bracht en Eric Frank de kans bood om de bal binnen te koppen wat hem dan ook lukte, 1-2.

Voordat SPS aan aanvallen toe kwam was het weer de aanval van WMT die met enkele leuke combinaties Bart Latuheru vrij speelde en deze de bal pan klaar in de 11e minuut voor Charly Luske aanleverde en hij de 1-3 mocht scoren.

Mede door de omzettingen bij het WMT lagen er voor SPS enkele mogelijkheden bij de aanval daar de verdedigers van het WMT nog zoekende waren en in hun ritme moesten komen waaronder acteur/presentator en tevens voorzitter van het WMT Bas Muijs, deze speelde tijdens het uitverdedigen een bal te zacht en zo in de voeten van een SPS-er en die kwam vrij voor Hans Suiker en scoorde de aansluitende treffer in de 14e minuut 2-3.Nu was het zaak om de boel onder controle te houden echter werd goalie Hans Suiker meer en meer op de proef gesteld maar wist toch te boel te redden.

In de 30e minuut was het een counter van het WMT die Hanni Hanna in de 16 meter in stelling bracht en de 2-4 op het scorebord liet zetten, dit bleek tevens de eindstand.Al met al een lekkere voetbal pot voor het goede doel van de Stichting Siem.

Op zaterdag 17 september 2011 speelde het World Master Team als Artiestenelftal een wedstrijd tgv de Stichting Siem te Poortvliet tegen een combinatie elftal van vereniging vv SPS.

Top